Flan med havre mælk og æg

Published on Author admin

Kilde: Leaping kost


Saltarines Hej!

I dag har jeg bringe dig en særlig opskrift: den traditionelle budding, men med havre mælk, ideel til laktose intolerante. Men hvis det ikke er din sag ... Jeg kan gøre det med komælk! Sandheden er, at det er super nemt at gøre, har ikke meget erfaring i køkkenet, du bare nødt til at styre ovnen. Jeg vil give dig det nødvendige beløb til at forberede 24 individuelle buddinger, der ville blive lavet med hel havre liter mælk, men du kan lave en simpel regel på 3 til lave færre ingredienser. 
Opskriften kan se video (nogle trin er bedst ses i det som forbereder kilde til bagning), men jeg lader det skrevet nedenunder. Jeg håber du kan lide det! Og jeg vil overlade en anden 3 opskrifter, du kan forberede laktose.Hvis du kunne lide den gratis video kan du abonnere på min Youtube-kanal ved at klikke her.

ingredienser: 
1 liter havre mælk
280 gr sukker
10 æg
1 tsk-1 spiseskefuld vanille aroma (afhænger af intensiteten af ​​vaniljesmag du vil)
flydende karamel

forberedelse:
Forvarm ovnen til 180 Vi tog flydende slik base-forme og reserve. Pisk æggene med sukker og derefter tilføje havre mælk og vanille aroma og re-bland godt. Fylde forme med blandingen og anbringes i en bradepande eller en bage nogle slynge fyldning med vand, indtil de er næsten custards forme dækket, efterlader en finger formhalvdel udækket vand.
Bages i 45 minutter med varme op og ned til 180, men fra 35 minutter gå ved at klikke på creme med en pind for at se, om der allerede ekkoer.
Lad afkøle før du placerer dem i køleskabet og derefter fastholde den, indtil tid til at unmold at tjene.

Fra køkkenet Merche Borjas kan vi lære at forberede en italiensk marengs som ikke medtager mælk eller fløde bare æg, sukker og vand. Brug den til at forberede din søde og tricks vil være perfekt uden at afmontere.


Sydlige køkken forbereder os Mayonnaise HJEM fri for olie og mælk eller ethvert produkt, der indeholder laktose. Så vi har en lettere og perfekt til at tage, hvis du ikke kan tage laktose mayonnaise. 


Og endelig et vidunder Nyder køkkenet forbereder os en risengrød med ris mælk. En traditionel dessert af min jord, Asturias, men dens egnet til laktose intolerante version. Selvfølgelig ... alt en succes!Du kan blive medlem af min facebook gruppe 'Saltarines madlavning, dine opskrifter med og uden Thermomix' og gå til det nogen opskrift, som du gør af, at jeg har uploadet til bloggen. Du kan også dele dine egne opskrifter!

Sociale netværk:

Facebook 'Hopping Diet'

Twitter 'Leaping Diet'

Valg af "Jumping Diet '

Instagram 'Hopping Diet'

Youtube-kanal 'Leaping Diet'