Små hunderacer fælles

Published on Author
chihuahua


At vælge en hund af en eller anden ikke kun afhænger af dens størrelse race, hvad vi får, er, at passer vores livsstil og personlighed. I denne rapport fortæller vi kuriositeter på hunderacer såsom mindre deres oprindelse, deres funktioner, deres pleje og frem for alt, hans personlighed.
Toy Poodle

Toy Poodle kommer fra Tyskland, hvor det begyndte at udvikle sig som "vandhund"Selvom dets oprindelse går tilbage til middelalderen omkring det femtende århundrede. Så spreder han i hele Europa, hvor det var meget almindeligt blandt overklassen. Det blev karakteriseret som en vagthund og dens vigtigste opgave var at beskytte fårene, på grund af deres høje intelligens og smidighed.

Hans karakter er venlig og legesyg, Den kan nemt tilpasser sig familiens liv, fordi han er meget intelligent og kærlig.

chihuahua

Det er løb mindre Verden og dens oprindelse er ukendt. Der er to typer af Chihuahua, en langt hår og kort hår. På grund af sin størrelse og lidt øvelse, du har brug for, er det meget nyttigt at ledsage ældre. Tværtimod, ved sin lidt tålmodighed og hård træning er ikke egnet til børn.

Det er en sjov, sjov hund og elsker spillet, er meget nysgerrig og er altid opmærksom på alt omkring ham.

Fransk Bulldog

Denne race er bragt til Frankrig af briterne i den XIX århundrede. Det blev meget almindeligt i både de arbejdende klasser og overklassen på grund af deres store charme. The Bulldog er robust og værge af natur, så bare ved at se på skræmmer ubudne gæster.

Det har en karakter meget tålmodig med børn, fordi, piller ved dem gør en masse stunts. Det er meget stædig og rethaverisk og Det besidder overlegne intelligens gennemsnittet af andre racer.

Carlino

Den Carlino trådte Europa fra Kina på et tidspunkt, hvor fremherskende ekstravagant og så har stået på i århundreder. Det er en følgesvend hund meget usædvanligt med vagt færdigheder og kan sameksistere perfekt med andre dyr.

Hans karakter er meget følsom, bud, kærlig og modig derfor Han kan lide eventyr og familieliv, selv om det har at blive uddannet med tålmodighed og hengivenhed.

maltesisk

Den maltesiske racen er i renæssancen, kommer fra byerne Middelhavskysten og er en af ​​de racer ældste at de eksisterer i dag. På grund af hans evner som jæger af rotter og mus var det meget populært på det tidspunkt, men i dag bliver brugt som en følgesvend hund og vicevært hjem.

Det er sød, blid, kærlig og vågen karakter. Spillet er et af de mest almindelige færdigheder og de er meget loyale og sentimental.

Yorkshire Terrier

The Yorkshire racen er typisk for England og det får sit navn. Det er den resultat af forskellige krydsninger hund, hvis formål var at få en lille hund jagt færdigheder. Nytten af ​​dette løb nu kun at være kæledyr.

Det er en meget fleksibel hund, fordi hans karakter er munter og kærlig. Det har en masse mod og temperament, så han kan stå over for hunde større end ham.

Categories Uncategorized