Ugotovite, kaj je TDH in kako upravljati z otroki, zaradi tega poročila

Published on Author admin
utrujeni dekle


Motnja pomanjkanja pozornosti Hiperaktivnost Disorder, Bolj znan kot ADHD, To je kronična nevrobiološke bolezen, ki prizadene med 5 in 10% otrok in se kaže v obnašanju, vendar pogosto, sega v odrasli dobi. še vedno nima jasne razlage ali znanstvenih dokazov, vendar slednje stališče je, da moraš biti do okvare prišlo v možganskih vezij Nadzor zaviranja in samokontrole.

Otroci s to motnjo kažejo Težava ohranja pozornost Naloge prostovoljno, bodisi v šoli ali doma, in težko nadzorovati svoje impulze. tam različne vrste ADHD glede na simptome razstavljenih: Nepazljivi, hiperaktivni-impulzivno in kombinirani (Ki je mešanica prvih dveh).

 

otrok slika


ADHD simptomi: iti k specialistu

Sumi, ki kažejo, da ima otrok to motnjo Te se lahko pojavijo pri vsaki starosti, čeprav najpogosteje šolanja. Če dvomite, da ima lahko vaš otrok ADHD, ugotavlja, če imate te simptome in posvetujte s pediatrom, kakor tudi obvesti svojega učitelja.

simptomi:

- Ne morejo poslušati ali pozorne za nekaj časa.

- To je nemirna in ne more sprostiti.

- Bil je zmeden in je organizirana težave.

- to je impulzivno, izgubi nadzor in govori ali deluje brez razmišljanja.

- To kaže, razdražene in enostavno razpravljali ali odgovore

 

Dekle na šoli


Zdravljenje je zelo pomembno zgodnje odkrivanje

Ne obstaja ena sama metoda, Zdravljenje mora biti osebno in soočanje z izzivi, ki jih otroci predstavili v vsakdanjem življenju. Običajno, boste morda potrebovali psihološko pomoč, strateško izobraževanje in predvsem s starši in šola in včasih potrebujejo zdravila, kot so atomoxetine, ki daje dobre rezultate v približno 70% primerov.

To je zelo pomembno, da se čim prej odkriti ta pogoj, saj bo otrok manj travmatično zdravljenje start in občutek drugačen od vsakogar. Pozno odkrivanje ali slabo zdravljenje lahko povzroči druge motnje, kot so nesocialno vedenje, čustvene težave ali razviti motnje spanja.

izdelava otrok posmeh


Kaj je dobro in slabo za njih

Zelo pomembno je, da poznate svoje težave čim prej in razumeti, kaj se zgodi, da otrok izboljša v najkrajšem možnem času. Starši morajo zagotoviti usklajeno izobraževanje in razpravljali o vseh skrbi s svojim pediater ali specialist za posredovati najboljše pozitivne vrednote in družinske stabilnosti. Učitelji morajo poznati razmere in prilagoditi izobraževalne aktivnosti za otroke. To je zelo pomembno, da starši in učitelji sodelujejo skupaj.

Poleg tega, da je pozno diagnozo, obstajajo tudi drugi škodljivi dejavniki za otroka z ADHD, kot so šolski neuspeh ali preveč permisivne ali strogo vzgojo, boste morali najti kompromisno rešitev. To ne pomaga, da imajo starši misconducts, kot Učil jih na primer.

otroci teče


Dobra stran ADHD

Ni slabo veter, ki piha ni dobro. morajo ostati pozitiven, Ali ste vedeli, da je ADHD prinaša tudi dobre stvari za otroka? Seznam je lahko velik, na primer So zelo dobro javno nastopanje in za odnose z javnostmi, ne trpijo sramoto.

Ambiciozni ponavadi kaj jih motivira za doseganje svojih ciljev. So pripravljeni učiti novih stvari, pomagali in se zdi preprosto, da bi prijatelji. Prav hitro se odzivajo na težkih situacijah ali težav in so zelo zaskrbljeni zaradi svoje družine.  

 

fotografije:Svetovna banka / Flickr, nationalassemblyforwales / Flickr, chicagonorthshore / Flickr, michaelsarver / Flickr, boudewijnberends / Flickr