Sladki mali prigrizki, da služijo s kavo: tortice

Published on Author admin


slika 7


Torte so vrsta majhnih votlih splošno krožnik in je luskasta, vlečeno testo, piškotek ... in peče. Običajno so z impulzi, ki oblikujejo konkavna na maso.
Glede na vašo polnjenje lahko sladko ali slano. 
Tokrat sem vam izbor sladic, raznoliko, s sadjem, čokolado, sir, ki bo sladica najbogatejših in najbolj barvita. Izbrani so vsi moji kolegi Red Facilisimo in moj blog.

Tortice smetana kondenzirano mleko

Začeli smo s temi tortice smetano kondenziranega mleka. Moj blog Julia in recepti. zelo občutljivo sladko idealen za sladico ali kavo.

slika 0


sadne tortice

blog Mouthfuls neba nam predlaga te sadne tortice v obliki srca, ki jih lahko napolnite s sadjem, ki vam je všeč, da jedo zdravo sladico.

slika 1


Bethlehem pecivo

Če je znana tartlet, da je to, jaslice pecivo Portugalska. Isa blog Kuhinja s kraljico To nam daje recept. Glej, če ste tako bogati kot njo ...

slika 2


Tortice z jagodno čokolado

Te muhe jesti na počitnicah smo predstavlja Mª Gracia blog  S tisoč okusov, Ne mislim, da je to greh, da jih jedo, nasprotno, sin ne bi to naredil !!

slika 3


Tortice s kremo in maticami

Mirjam blog Kot voda za čokolado Priporočamo ti "Musicos" a tortice s smetano in oreščkov, ki ne zlorabljajo, ampak če jeste a'll v nebesih !!

slika 4


Lemon meringue tortice 

Blog Recepti in kuhanje je bilo povedano, Jaz bi te tortice keylime, osvežujoče in zelo primerna, ko je poletje prihaja. 

slika 5


Siri tortice

In na koncu sem pustil s temi polnjene sir tortice marmelado ali čokolado, bogata in raznolika moj blog Julia in njeni recepti, So riquisimas. Vam bo všeč.

slika 6


Upam, da boste ta izbor sladkih tartlets všeč. Naslednji teden bo izbor slane tartlets. 
Hvala vsem uporabnikom, ki so mi dane svoje recepte za to delovno mesto.
Tudi v moji facebook: https://www.facebook.com/pages/Julia-y-sus-Recetas/225010914339996?fref=ts