Kako rastejo tulipani v lončkih (popolne informacije)

Published on Author admin
tulipani čudovite rože, ki polepšala naše dni z zelo malo truda; Niso zelo zapleteno, ampak preprosto rastline in tam lahko vloži svoj čar.

Vsakič, ko sem dobil sliko tulipanov na Facebook in Instagram ga imaš rad, in da ni čudno. Mislim, da ne more biti vsak, ki ne mara svoje barve in poslastica, je nemogoče. Zato sem želela napisati ta post podrobno sali za gojenje v lončkih. Gre za to!

Vir: Flickr / CC BY 2,0 ProFlowers.com


Prosimo, upoštevajte
prva moramo izbrati pravo vrsto, saj ne bo nobene nadaljnje korak za korakom, če, na primer, kupil velikan nizozemski hibridno in lonec majhnih dimenzij. Torej, veš, izberite tulipani, ki ne presega 35 centimetrov visoko, če imate posode in manjši od 30 centimetrov, če ne presega 25 centimetrov. Kakorkoli, vedno vprašajte odvisnih drevesnicah, ki ste nam jih izbrali, da odpravite morebitne dvome. 

Smo že izbrali svojo popolno tulipan? Potem moramo proaktivno in preden kupite žarnice 3 mesece gojiti da jih hranite v hladnem, senčnem mestu.  

cvetličnih, ter višina je določeno v prvi točki, Imeti morajo luknje v svojo bazo da se zagotovi dobro drenažo. Eno od vprašanj, ki lahko najbolj škodujejo našim tulipani stoji voda, tako da boste odjaviti ta nasvet zelo dobro in da ne boste pozabili. Bistvena!
 

Vir: Spremenjen slik Flickr / CC BY Lori L. Stalteri 2.0 in Pixabay


Roke za delo: kako rastejo tulipani v lončkih
1. Kot del naše anti-podtalnica strategije, dodajanje peska ali kamenčke na dnu pota. 

2. Nato uvesti mehko zemljo za rože (Vprašajte za nasvet v vrtcu spet) za pokritje polovice posode, veliko bolje, če je posebna mešanica za tulipane. 

3. Druga možna plast peska izolirati žarnice vodo, če smo zaskrbljeni, da umijte. 

4. Nato bomo vzeli žarnice in uvesti na zemlji z kljunate navzgor. Upoštevali bomo estetske kriterije, ko vrsta, kar pomeni približno enak razmik (med 5 in 15 centimetrov, bi bilo lepo) in ustvarjanje lepo sestavo. 

5. Pokrivamo žarnice z zemljo Prosti 2,5 centimetrov zapušča do konca pot. 

6. Bring pot do kul in zaščiteni pred sončnimi žarki, za 3 mesece, Čas, po katerem smo se vrnili, da se premaknete na sončno in toplo mesto (V bližini okna v zaprtih prostorih ali na soncu v vrtove, terase in terase)
 

Vir: Flickr / CC BY 2.0 SFB579 Namaste


Skrb za naše tulipani v lončkih
zalivanje: Ne pozabite, nikoli encharcaremos zemljišč, vendar mora biti rahlo vlažna. 

Že imate rože? Ko jih boš cut in sledite rastlin skrbi kot običajno. 

Ali je rastlina posušene? To je čas, da se odstranijo žarnice, jih očistite in jih zaviti v časopisu do naslednje sezone. 

Ohranjanje tulipani po cvetenjumoje priporočilo
Čeprav tulipani sami so super, sem združi z drugo vrsto žarnice, kot je na primer narcis ali po muscaris

Kaj si ti mislil, da te podatke? Upam, da ste se izkazali kot uporabni. 

Če želite deliti svoje slike ali zaprosijo katerega koli vprašanja, Vam je na voljo naš Facebook stene.