Razlika med rdečega mesa in belega mesa

Published on Author admin
Seveda nekateri veste me, ker umirila in pisati v kanal facilisimo.com kuhinji. Z uporabo tega odnosa med kuhanje in prehrana, občasno bom poskusil pisati sporočil, da bodo obresti v tem kanalu za zdravje. Danes sem prvenec z objavo o razliki med tako imenovane rdeče in belo meso.

Ta bela in rdeča oznaka je narejen le s barva samega mesa. Tako je v rdečem mesu imamo goveje meso, goveje meso, bik, igro na splošno in notranje organe, ki jih lahko najdemo na področjih vampov. V primeru belega mesa, so tako imenovani tradicionalni puranje meso, piščanec in zajec. Jagnjetina in svinjina niso vključeni v kakšno posebno, ker so odvisni od starosti živali ali izbrani del, ki se šteje belo ali rdeče meso. Ja, vse se odlikujejo z visoko stopnjo beljakovin.

slika 1

                                             Slika: McPig / Flickr

rdeče meso To je veliko bolj sočna kot belo barvo, je zaradi visoke vsebnosti mioglobina. Nudijo tudi veliko železo, tako da je hrana, ki jih ljudje z anemijo svetoval, da bi jedli. Soočena s temi vrlinami, moramo imeti v mislih, da je več mesa purini, "Odpadki" organ, ki povzroči, ko zaužili povečanje sečne kisline. Prav tako je treba opozoriti, da suporte maščobe višja, vključno nasičena maščoba, tako zlorabljajo njihovo uživanje lahko povzroči težave s srcem in povišanemu holesterolu.

meso imenovan bela je manj sočno, vendar proteini zagotavljajo najvišjo biološko vrednost Pravkar so nasičene maščobe, in tako ohranja holesterol v zaliv. Ob tem poudarja, da je veliko lažje prebavljivo meso kot rdeče, tako da bodo vaši digestions so pogosto zapleteni, je bolje, da se odločijo za to vrsto mesa.

Čeprav belo meso videti bolj zdravo kot rdeče, to ne pomeni, da je poraba zavrže drugega, vendar smo vem, kaj količine vsake vrste prehranjevanja. Bela Poraba mesa je določeno, da je približno 3 ali 4-krat na teden, medtem ko je uživanje rdečega mesa priporočamo, da jih bo približno 3-krat na mesec.

Ali ste vedeli, te razlike? Ali uporabljate priporočenega žličko te meso?

slika 0

                                                Slika: Dèsirèe tonus / Flickr