Lahko imajo tudi svoj dom za orodje na vrtu!

Published on Author admin
Vrt lopa za orodje, ki nam omogoča, da shranite veliko pripomočkov. Prav tako ponuja dodatno prednost, ki služi kot shramba za proizvajajo čiščenje in obnova strupenosti ali vnetljivosti bi morali ostati stran od hiše. Ta ukrep je seveda bolj smiselno, kadar obstaja otroci v družini.

naš prijatelj Nevješt Opravil je svojo fenomenalno vaško hišo z lesena koča. Takšen material, poleg estetskih kvalitet, močno olajšala izvajanje projektov s tal. Naš prijatelj je mož, ki delajo samo ob vikendih, opraviti vse naloge. Za lokacijo so izbral diskreten kotiček stran vrta; bomo sledili korak za korakom delo.

Tu imamo "lepo dekle 'vrt Nevješt, odličen projekt njen mož videti podrobnosti spodaj.

Z stran že odločila, je bila zemlja kopali in potlači, da temelji. V tej začetni fazi, mož Nevješt Naredil zasedi pravi kamni rušenje svoje prvotne doma, je povedal naš prijatelj.

Tu smo uradni pristojni zidar, pripravo malte z dodatkom mešalnik sklopljena izvrtine. Tla kabine se bo dvignila s bloki beton, zelo praktična in pametna izbira. Tabele baze podatkov olajšajo preverjanje ravni.

Postavljeno nadstropje bodo izolirali dobro Hladno in vlažno, hkrati pa omogoča skriti cev kabel.
Kot lahko vidimo, temelji na leseno kočo, glede na njeno lahkotnost, zahtevajo bit Material in teče precej hitro.

Z tla že končal, umetnik nadaljuje s strukturo. oblikovanje celotna hiša je zaradi moža Nevješt, ki so kupili delov in materialov, potrebnih v tesarstvo in trgovina gradnja.
Za izgradnjo sten, naš prijatelj odločil, da namestite dvojna plošča: Fir Friz zunaj in znotraj aglomerirano 16 mm.oblikovanje in izvedba So res hvalevredno. Premor za zaslužen pivo!Po zaključku postavitev strešnih panelov, je prva naloga, da zaščitijo notranjost dež To je primer smola. Naslednje je strešne lepenke, ki se prilepi z lahkoto potenje bituminozni plast z varilnik.

Umetnik se začne panelado Vrata, ki bo šla enake mize, obložene z jelka nosilnih sten zunaj. Uporablja se za vrezi jig.

Naša večplastno delo vrhunec prijatelja znotraj dajanje tal hiše, za katero dopolnjuje ploščice presežek reforma stanovanj.

Končno, po lakirana, Vidimo čudovit končni rezultat, "sneg dokaz"Ker je naš prijatelj pravi ponosno. Nevješt Je odložil pred vrati Potem namig naslikal sama. kamen vnos pojavil na vrtu, "Je zavpil, da mu nekaj uporabe in se končno odločili, da ga ob vhodu v hišo". Odlično delo, čestitke za vaju!