Riž vode in odlično masko za obraz, Cilj te recepte!

Published on Author admin
Davno so znani riž koristi na svetu Asian lepota, nekaj, kar na Zahodu niso vsi vedo. riž z vodo To je močan belilo, zato je kot nalašč za poenotenje obraz in brisanje lise, kot tudi manjše pore in izboljša kožo. Odkrijte kako pripraviti tukaj!

kanal Casa contigo Učijo nas, kako priti dve riža belila doseči videz porcelana. Riž je protivnetno, regenerativno, ščiti pred soncem in beljenje kože. za riž z vodo bomo uporabili 2 žlici organskega riža, 2 skodelici vode, cedilo. Bomo zamudili riž v vodi in bo odpravila čiste roke za 2 minuti. Po tem času smo colaremos riž in bomo imeli naš riž z vodo, kakor domač tonik za uporabo na obrazu.

slika 0

Slika: Steven Depolo / Flickr

Če želite, da maska mix 2 žlici organskega riža v prahu in postopoma neke celote, dokler se pastozne konsistence mleka. vse Nanesite po obrazu in pustite, da se posuši približno 20 minut, nato odstranite s toplo vodo in nadaljujemo našo dnevno rutino. Mi lahko uporabite tudi štirinajstdnevnika, se lahko kombinira s pomočjo posameznih en dan.Isasaweis To je zasvojen tudi riž maska ​​za nego kože in daje lesk. potrebujemo voda, riž in pola kuhinjski papir. Bomo zamudili riž v vodo in bo odpravila. Bomo porabili belkasta voda v drugo skledo in bo zmanjšal izdelavo papirja kuhinja luknje za oči in usta. Ko je pripravljen, bomo podvojili prtiček v kvadratu in se potopite v riž vodo, nato pa jo je razvila in jo postavite na obrazu za 30 minut. Sčasoma se bo koža upokojil in bo popolna.Končno, poleg nam pomagali priti popoln obraz, lahko ta voda je zaveznik v oskrbi lasje, nam pomagali rast las in da je zdrava in sijoča. Dailycurlz Poučuje svojo metodo. Uporablja se voda z rižem izperemo in listi stati en dan, dokler se ne pridobi vonj kisle. Ko je pripravljena, dodamo nekaj kapljic eteričnega olja čaja, lavanda o romero in masažo lahko uporabljajo za lase. Po nekaj minutah, bomo razjasniti lase in lahko nadaljujemo našo dnevno rutino.


Če ti je všeč, da nam pove, v naši uro Facebook!