Mali pes pasme pogosti

Published on Author admin
chihuahua


Izbira psa enega ali rase drugo ni odvisna samo od njegove velikosti, kar smo dobili, je, da ustreza našim življenjski slog in osebnost. V tem poročilu smo povedati zanimivosti na pasem psov, kot so manjše njihov izvor, njihove značilnosti, njihovi oskrbi in, predvsem, njegove osebnosti.
Toy pudelj

Toy koder prihaja iz Nemčija, kjer je začel razvijati kot "Water Dog"Čeprav so njegove korenine segajo v srednji vek okoli petnajstega stoletja. Potem je se širi po Evropi, kjer je bila zelo pogosta med višjih slojev. značilno, da je bila kot pes čuvaj in njegova glavna naloga je bila varovati ovce, zaradi svoje visoke inteligence in okretnost.

Njegov značaj je prijazen in igriv, To enostavno prilagodi na družinsko življenje, ker je zelo inteligenten in ljubeči.

chihuahua

To je dirka manjša Svet in svoje korenine niso znani. Obstajata dve vrsti Chihuahua, eden dolge lase in kratke lase. Zaradi svoje velikosti in malo vaje, kar potrebujete, je zelo koristno, da spremljajo starejše. Ravno nasprotno, s svojo malo potrpljenja in trdo usposabljanje niso primerni za otroke.

To je zabavno, smešno pes in ljubi igro, je zelo radoveden in se vedno zaveda vsega okoli sebe.

francoski buldog

Ta pasma je prinesel v Francijo, ki jih Britanci v XIX stoletja. To je postalo zelo pogosti v obeh delavskega razreda in višjega razreda zaradi svoje velike čar. Bik je robusten in varuh narave, tako da samo z opazovanjem plaši vsiljivce.

Ima značaj zelo bolnika z otroki, saj, violin z njimi delaš veliko kaskade. To je zelo trmast in posesiven in To ima vrhunsko inteligenco povprečje drugih ras.

Carlino

Carlino je začel Evropo iz Kitajske v času, ko prevladuje ekstravagantna in tako se je nadaljevalo že stoletja. To je spremljevalec pes Zelo nenavadno, z znanjem varovalnimi in lahko odlično delujejo skupaj z drugimi živalmi.

Njegov značaj je zelo občutljiva, nežna, ljubeča in pogumen, zato Rad avanturo in družinskega življenja, čeprav je treba izobraženi s potrpežljivostjo in ljubeznijo.

Malteški

Malteška pasma je v renesansi, prihaja iz mest na obali Sredozemskega morja in je ena izmed dirk najstarejši da obstajajo danes. Zaradi svojega znanja kot lovec podgan in miši je bil zelo priljubljen v tistem času, danes pa se uporablja kot psa in prehodne doma.

Je sladek, nežen, ljubeč in buden značaj. Igra je ena izmed najpogostejših spretnosti in so zelo zvesti in sentimentalen.

Yorkshire terier

Yorkshire pasma je značilno za Anglijo in je dobil svoje ime. To je posledica različnih križanci pes, katerega namen je bil, da bi dobili majhne sposobnosti psa za lov. Uporabnost te dirke zdaj je le, da je hišni ljubljenček.

To je zelo prilagodljiv pes, ker je njegov značaj veselo in ljubeč. Ima veliko poguma in temperament, da je lahko obraz psov večji od njega.