Kolesarjenje: dobra in zabavna opcije

Published on Author admin
kolo


Veliko krat v letu, ko se ljudje odločajo skrbijo za svojo prehrano in telesno vadbo priti v formo in izgubiti teh dodatnih kilogramov, ki je zmagal v zadnjih mesecih, po božiču ali pred in po koncu poletja so primeri. Če se znajdete v tej situaciji, vendar ne vem, kaj šport odloči, morda kolesarjenje je tisto, kar iščete.

zdravstvene koristi

Klinično dokazano kolesarjenje, bodisi občasno ali redno, je eden izmed Najbolj obsežen vaje preprečiti zdravstvene težave najpogostejše, kot bi bilo za bolečine v hrbtu ali s krvnim obtokom in težave s srcem. Prav tako pomaga zaščititi sklepe, boj s prekomerno telesno težo in izboljšati imunski sistem. Želite izvedeti več?

  kardiovaskularni sistem: Glede na številne študije, kolesarjenje redno zmanjša tveganje za srčni 50%. To pa zato, ker med kolesarjenjem poveča maksimalni srčni utrip in krvni tlak zniža, s čimer economizing srca dela. Da bi bile stvari še slabše, je slab holesterol in LDL holesterola bistveno zmanjšala, kar zmanjšuje možnosti arterij tudi poapnijo hkrati se bo povečala "dober" holesterol ali HDL s koristmi, ki iz tega izhajajo . Za najboljše rezultate je priporočljivo, da je praksa tega postopka z intervalih doživljajo pogoste spremembe ritma.

 

kolo


  nazaj: Vadili ohranja pravilno držo v sedež in trupa naslonjena nekoliko naprej, da povzroči, da se mišice spet pod napetostjo in je prisiljena za stabilizacijo prtljažnik. Tako smo preprečili prehranske tako pomembne medvretenčnih ploščic se zmanjša za ublažitev učinkov zaradi neaktivnosti. Poleg tega, lahko rečemo, da zaradi rednega gibanja noge krepi spodnji del hrbta in videz hernija diskov je preprečiti, saj je zaščiten vibracije stolpec in šok ostaja. K temu je treba vse to dodal, da spodbuja kolesarjenje spodbujanje majhne mišice hrbtnega vretenca, ki jih neprestano stisne in razširiti.

 

  spojiEna izmed najbolj pomembnih značilnosti in vrsta vožnjo s kolesom, da je približno 80% telesne mase oblazinjen s sedeža, preprečuje težo, zato nosi sklepih ali hrustanca. Ta minimalna obremenitev podpira energijo in hranilne snovi se lažje širi hrustanca.

 

  imunski sistem: To je zelo učinkovit način za boj proti okužbam in preprečevanje raka vadbe, saj krepi funkcijo fagociti v našem telesu. 

 

  Okvir uma: Med izvajanjem te vaje drugačne kemične spojine, neposredno povezana s razpoloženja sprosti, proizvodnjo dobro počutje pri zdravnika. Poganjati je razglasila, da je eden izmed najbolj učinkovitih antidepresivov in je ugotovila, da tisti, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo trpi manj psihične bolezni in depresije.

 

kolo


Te ugodnosti začnejo obravnavati prvih 20 minutah pedaliranju po. Vendar pa bi bilo najbolje, da se vsaj posvetiti trikrat na teden od 45 do 60 minut ta dejavnost izkoristiti vse svoje prednosti.  

koristnih nasvetov, da uživajo v vožnji

Kot v vsakem drugem športu, poleg seveda zgolj učenje nekaj osnovnih spretnosti, ki nam omogočajo, da uživajo v kolesarjenju, ne da bi to prakso vozovnico račun za naše zdravje, bodisi v obliki poškodb ali nekaterih bolezni tipa je treba upoštevati fizično ali psihično. Bodite pozorni na te nasvete:

  Preden greš na kolo je priporočljivo, da tople in raztezajo mišice, zlasti tistih zadnjih nog. Ko se je začela dejavnost, je zaželeno, da se intenzivnost postopoma in ne drastično povečuje.

 

  Obstajajo ljudje, ki se rad uči sam, da se sprostite in pobegniti iz sveta, za nekaj časa. Vendar pa so tisti, ki se morda zdi dolgočasno, zato ne oklevajte, da predlaga skupina dopust Družina in prijatelji, je lahko bolj zabavno in pomaga krepiti vezi tudi zmanjša občutek utrujenosti.

 

  Kot je v praksi nobeno fizično aktivnostjo, pravilno hidracijo To je bistvenega pomena. Zato je potrebno, da bi steklenico vode iz poganjati, in redno piti, tudi če ni žejen.

 

kolo


  skrbi Navedite kolo. Prepričajte se, pnevmatike, zavore in luči so v najboljšem položaju, da se zmanjša tveganje za nesreče.

 

  Če nameravate nočna vožnja, Poleg dajanja reflektorje za rdeče in belo barvo spredaj, bi morali uporabiti telovnik in odsevna oblačila, da bi si vidne v daljavi.

 

  Lahko namestite kilometrskega na kolo za nadzor razdalje potovanja, ki jih naredite vsak dan in gredo iz dneva v dan se povečuje postopoma.

 

  Izogibajte krožne dni veter, dež ali sneg, saj predstavljajo povečano nevarnost padca.

 

Zahvala: Malashpina.es in Pulevasalud.com

Slike (v vrstnem redu prikaza): lululemon athletica / Flickr, Lisa Widerberg / Flickr, athletica / Flickr lululemon athletica in / Flickr lululemon.