Najboljši pevci v zgodovini

Published on Author admin
V preteklih letih smo lahko slišali vse vrste neverjetno pevci v različnih evidenc, ki so nas zaznamovali, skupaj z milijoni ljudi. glede na to, zvrst, V tem blogu bomo pregledali nekaj najbolj uglednih imen vseh časov.

Če je glas par excellence, z ogromno občutljivostjo in odtenek, ki ga je Freddie Mercury, Vodja britanske zasedbe Queen. Rodil se je v Zanzibar, Tanzanija, je začela vzklijejo v tej umetnosti v zgodnjem otroštvu, ki tvorijo prvi niz med njihovo šolo. Poleg tega je neprimerljivo vokal timbre odlikoval tudi na klavir in kot skladatelj.

slika 5


Več umetniki so poimenovali "Glas"Zaradi svoje kakovosti. Prvi je Frank Sinatra, ki je igral v filmski različici, kot uspešnih kot "Neznanci v noči'' Min način''Fly Me to the Moon"Ali"New York, New York'. S podobno pot in s tem vzdevkom je nedavno izginil, Whitney Houston, avtor himne, kot so "I Will Always Love You"Ali"Sem Vsaka ženska'.

slika 1


slogovno pop, Mnogi pevci so bili sproščeni in so bile hitro pozabljene še hitreje, pa je ena prestala in bo še veliko let, govorimo o Michael Jackson, 'Kralj popa"Kdo ima najbolje prodajani album v zgodovini,"Triler'.

slika 2


V rock and rolla tudi imamo premoč Elvis Presley, "King'. V 50-ih in 60-ih letih ga je njegov ogromen slava pripeljala do precedensa v zgodovini bi se ponovi le z "The Beatles". Nekatere pesmi, kjer si lahko cenijo odlične kakovosti so "Hound Dog''Jailhouse Rock''Ljubezen me Tender"Ali"Malo manj pogovor'.

slika 4


Spreminjanjem slog, smo našli nekaj najbolj prefinjene harmonije, kot Monserrat Caballé ali Luciano Pavarotti, ki je odpeljal opera V času, ko novi tokovi, ki svojo pot vso moč pustimo vse, kar ni bilo moderno. Zahvaljujoč izboljšanimi in čistih vokalnih timbres so pozdravljali kot izjemno referenc v svetu umetnosti.

slika 0


In ti, kaj bi izpostaviti pevec?