Ključ do mezzanine: idealen vir za pridobivanje prostora

Published on Author admin

Mezzanine spalnica nad dnevno sobo

Ko je vse zasedeno kvadraturo hiše do najmanjše luknja, smo ugotovili, da nam sledi manjkajoči stran za shranjevanje sezonskih oblačil in veliko družinsko čenče. Kaj lahko storimo? Čas je, da se domneva, da imajo gospodinjstva tri dimenzije, in to je zelo izvedljivo prihranite prostor nameščanje medetaža koristen.

Tako kot veliko pohištva, ki ga bricolegas, ni fiksna oblika odločne ukrepe ali namestiti vmesno etažo. v vsak primer bo preučila višino stropa in meri prostor oblikovati najboljšo rešitev. Kakorkoli že, je podstrešje običajno namenjena spalnica, tako razdeljen na najbolj praktičen način obeh okoljih. Poglejmo primer blizu!

Tukaj lahko vidimo, spalnico s toplo talno platformo, ki ponuja spletno stran vrečasta Poleg dveh nightstands, dveh knjižnic in namizni računalnik. Za nami je prostorna omaro vdolbino, ki nato videli iz nasprotnega kota.

Smo v istem prostoru za prvo sliko. Strop salona so zelo visoka Ker je stara zgodba, in to je bila praksa, da mount odhodu obilo platformo, ni treba hoditi čepi v spalnici. Obrat je tako trapezna.  

 

V tej fotografiji vidimo, da je lestev je postalo zelo udobno brez pretiranega nagiba.
To neizogibno potreben prostor in oblikovalec se je odločila, da se izkoristi votle stene, kjer so bile police delo.

Tukaj je glavni del strukture, velika kovinski nosilec Prehod v sobo, in je vgrajen v steno na obeh koncih.

Druga možnost je, da razdeliti nakladalno ploščad med več glavnih nosilcev s stebri iz kovine, priloženih podprtih stena in podpira kovanega na kovinske plošče za zmanjšanje tlaka.
Ko je podstrešje majhna, kot je ta video, lahko naredimo celotno strukturo les.

Obe okolij združili skladno zahvaljujoč les, material, ki vedno daje odlične rezultate v dekorativne notranjosti. Železni nosilci so bile pobarvane bela zagotoviti bolj lahek.

V tem podrobneje cenijo dve pomembni podrobnosti gradnje. Prvi je ta, da so nameščeni zaporedni elementi konstrukcije vrti 90 glede na dnu. Bodite kabino na drevesu ali na dolžniško bivalni prostor je lesene platforme tendenco mize so zgrajene na podlagi iz 90 letev.

Druga podrobnost je, da je profil od kovinskih nosilcev omogoča letve zaskoči, potem ko jih je majhna vdolbina vaditi, zaradi kratkega trajanja, komaj zmanjša odpornost drevo.

V ozadju vidimo omaro, izkoriščajo vrzeli za zidom. Spomnimo se, da so te ugotovitve nič redke in se pojavijo tako v starih hišah in moderno, V tem poročilu Ogledate si lahko zalogovnik 11 metrov dobil naš prijatelj Sandra78.

Letve, tukaj avtentični nosilci imajo običajno oddelek pravokotne, in mora biti nameščena z največjim meri navpično tako dobljene največja moč upogibni moment.

vdolbina konec, poleg tega, da ustreza profila žarka, omogoča oba elementa imata isti višini, zagotavlja homogeno podlago za tabel.

Reforma je bila uspeh popolna! Je še kaj prostora v vaši hiši, kjer si lahko namestite podstrešje?