3 Recepti z rdečim vinom

Published on Author admin
Pogovarjala sva se o lastnostih vina v kuhinji prejšnji mesec, zdaj pa bom malo bolj specifičen in se osredotočiti na prednostih rdeče vino. Čeprav je belo vino in se uporabljajo pri kuhanju, kot rdeči, ta ima nekaj lastnosti, ki bi ga odlična sestavina v mnogih receptih.

slika 0


Za začetek, njegov okus je bolj intenzivno belo vino, in njen ton, temnejša, ki prinaša barve naše omake. Pri kuhanju rdeče meso, omake za njih, ali dušene, rdeče vino je najboljša izbira, ker od Dobra kombinacija okusov med rdečim vinom in teh živil.

Rdeče vino je tudi odlična ideja, da zmehča določeno strožjo meso, kot mesa divjih živali. jih potopimo v rdečem vinu, za nekaj časa, smo dobili meso, katerega okus bo okrepljena z vinom, in več ponudbe. V tem procesu lahko uporabite tudi zelišča in sadje. Citrus in rdeče sadje, kot so jagode in češnje, združujejo odlično z rdečim vinom.

slika 1


Nasvet dam vedno elijáis najboljšo vino, kot slabe vina s pomočjo dosegli samo to, da ko alkohol izhlapi, ostani v naši hrani neprijeten okus. Drugo priporočilo je, da če ješ z vinom, bodisi enako kot ste uporabljali v posodo, da bi se izognili prehodu okuse.

Potem sem zapustil 3 recepti, ki uporabljajo rdeče vino, courtesy naših prijateljev iz facilisimo.com

Noben sestavine za Diners

Svinjski lica (s kostmi), čebule, korenja, 2 žlici moke, 1 skodelica rdeče vino, meso juhe, olivno olje, sol, poper

V ponvi, dal malo olivnega olja (če malo znesek ne bo mastna omaka)
doramos lica, na salpimentamos in odstranimo iz ponve.
Kuhamo mesno juho.
V istem olju prepražimo čebulo in korenček narežemo dobro. Ko se po svojih najboljših močeh, vzamemo moko in dušimo vse skupaj malo. Potem smo se lica, ki smo jih rezervirali, ter vse dušimo skupaj, med nenehnim mešanjem.
Nato vlijemo vino in naj zmanjša. V tem času smo se juho imamo toplo in mešamo celoto. Naj kuhamo, dokler se omaka ne zmanjšuje in meso ne zmehča. Če je potrebno, se bolj juho.
Zdaj smo temper meso in ko smo lahko manipulira, ne da bi spali, odkostijo lica in vsake čeljusti smo dajanje na kos folijo, tako da ga lahko zvijemo in jo zapre, kot sladkarije.
Ko smo vse pripravili se bomo dobili v hladilnik ujeti obliko.
Omaka imela simpatijo in kitajsko (masher).
Ko imamo valjev, odvzela plastike, jih prerežemo na pol 8A nenaklonjena kosov) in ga segrejemo v mikrovalovni pečici ali pečici.
Služiti in tisti, ki jih vodi z vročo omako. V posebni posodi, smo se preostalo omako.

jeklenk svinjske lica z rdečo vinski omaki.


Noben sestavine za Diners

2 zrezki, 1 čebula, 3 stroki česna, 1 korenje, rdeče vino, gobe (približno stanja in druge cela števila), slanine, krompirja, sol, poper, olivno olje, vodo, juhe mesa (v obliki tablet) , paradižnikova omaka, belo vino, krompir

Mi marinirati zrezke v pekač z malo rdečega vina, sol in poper.
Mi jih označiti v ponev z vročim oljem in damo v pečico, dokler dobro opravljeno (čas je odvisen od tega, kako radi meso, če je kuhano ali prekuhano).
Medtem smo zapustili čebulo in korenček na majhne koščke in prepražimo na olju. Dodajte narezane gobe. Ko je vse narejeno, dodamo rdeče vino, vodo in bar z govejo juho. Omejijo vreti, vsaj 45 minut. Če je omaka pride ven zelo močna, lahko gladko s Zrno od ketchup.
Cut preostanek gob na pol. V ponvi, doramos 3 česna in nato vključi gobe visoko toplotno mešanjem. Dodamo malo belega vina, juhe kocke in še naprej mešamo približno 5 minut več. rezerva
Cut slanino na kose in jih prepražimo. 2 rezini zanemarijo, zvitek in mladic dobro.
Cut krompir v velike rezine in jih kuhamo v slani vodi.
Mi služijo dajanje zrezke na ploščo, posuto z omako in koščki slanine na vrhu. Kot okras, dana kuhan krompir, gobe in slanine zviti.

flashup


Sestavine za 4 večerje

4 zrele hruške, 1 cimet podružnica 250 gr. sladkorja, 1 steklenica rdečega vina (najboljši sadni)

slika 0
                           www.lacocinadelu.es olupimo hruške, začetek pol in je njihova srca. jih postaviti na Rondón (nizka, vendar široka pot) obrnjena navzdol. Dodamo sladkor, vino in cimet palico. Vino mora zajemati hruške, če ne dodamo še malo vode ali vina. kuhano smo in ko se začne vreti, da na srednje močnem ognju (ne vrelo ustavi), približno pol ure (odvisno od zrelosti žarnice). Morate biti mehka, ko prebode in ne sme razveljaviti. Služiti, kraj hruške na ploščo in potem bomo vzeli malo nad tekočino. Mi okrasite s cimetom. PREDLOGI

Mi lahko naredite krema z aromo vanilije, ki spremljajo. Prav tako je dober trik je, da spremljajo skoraj stopljeno sladoled vanilija, vzamem kremo.

viri: cocina.comohacerpara.com; cocina.org

Ali veste, nič več z rdečim vinom recept?