Video: Priprava vlaken v prahu in skrb za naše sliki

Published on Author admin
Ko želimo shujšati, ublažijo ali pa samo poglej linijo vedeti, da nas bodo strokovnjaki priporočajo, da se poveča vnos vlaknin.

Ko slišimo besedo, veliko ljudi sodelavec vlakna neposredno na stranišče, vendar pa je več vemo o tem.

Torej, danes sem deliti kdaj, koliko in kako se izogniti porabijo rezultate vlaken, ki so v nasprotju s tem, kar želimo doseči, bom delil plus preprost, praktičen in ekonomičen način za pripravo prahu vlaken.

slika 0


 

Tako, da porabijo vlaknin?

Ko zaužijemo hrano želodcu organi začnejo svoje delo in iz različnih razlogov imamo pogosto počasne in težke digestions. Ko zaužijemo fiber zato spodbuja prebavni poskuša prebaviti pošilja veliko prebavnih encimov, ki delujejo na drugih živil, ki so prebavljivih s tem pomagajo, da ta proces hiter in učinkovit naprave.

Ko zaužijemo vlaknin?

Sadje, zelenjava in nekatere žitarice so bogate z vlakninami in uživajo v teku dneva smo zelo koristi. Ko je naša prehrana ni primerna ali ne morejo zaužiti veliko zelenjave čez dan najboljša možnost je dodajanje naravno vlakno, da bi naše hrane ali pijače. Nikoli ne smemo jesti vlaken na tešče ali ko imamo hrane v našem želodcu, ker ni ničesar za prebavo in dosegli le vnetje naš želodec. V idealnem jesti vlaknin po zajtrku, med kosilom in večerjo.

Koliko vlaken moramo jesti?

Ni potrebe, da bi jedli velike količine vlaknin, kot je obrok na obrok dovolj, da bi proces prebave. V porcijo sadja, solate, jogurt, sok, tekočine, itd Mi lahko dodamo žlico prahu vlaken.

V naslednjem videu pokaže, kako pripraviti vlaken prašek v 1 minuti. Vse ugotovljene na lokalnem trgu sestavine. Pri nakupu se morate prepričati, da so naravne in niso dodali konzervansov ali sladil.Če želite zmanjšati velikost in ohraniti ravno želodec, kosilo ti sokovi začnejo zmanjšanje trebuha in dodamo žlico prahu vlaken, boste opazili spremembe iz tretjega noč.

Če ti nasveti služijo, da jih delite na družabnih omrežjih =)

Sledite mi na Facebooku s klikom na -> Nizka teža in Mehiko

Image courtesy of photostock

Ne pozabite, da majhne spremembe, da velike dosežke.

srečen dan