Het heiligbeen en stuitbeen: vormen van pijn

Published on Author admin
sacrum en "Mézières methode".  

image 0
voorste oog van het heiligbeen, stuitbeen en 5 lendenwervels.

Ik wil graag praten over de rol van het heiligbeen lumbago, zoals je ziet op de foto is een bot in de vorm van een onregelmatige driehoek gevormd door de samenvoeging van 5 wervels met de top gericht naar de grond, onder het heiligbeen toetreedt tot het stuitje (bestaande uit 2 of 3 wervels) en deze binding vormen het heiligbeen stuitbeen-verbinding.
 
Het sacrum is verbonden met de bekken in de heupbeenderen zodat op het SI-gewricht genoemd, twee SI verbindingen aan elke kant Daarbij wordt door een zeer krachtige ligamenten genoemd ligamenten SI ( ligamenten zijn het grootste gebied hebben we).
 
 We kunnen zeggen dat het heiligbeen niet rigide is, vloot, heeft krachtige beweging en spieren te voegen (psoas, gluteus maximus, etc.) onder normale omstandigheden; Het in evenwicht en gewicht valt op de verticale kolom door fysiologische lordose. 

Omdat spier gedecompenseerde dit gebied we veroorzaakt zijdelings verdraaien van de sacrum of meer verticaal / horizontaal, bijvoorbeeld wanneer we lordose verhoogd met een terugtrekken van de achterste gespierde keten terug zal het heiligbeen meer verticaal zijn . 
Veel chronische rugpijn als gevolg van deze beweging van het heiligbeen, waardoor pijn, dat heet een sacroiliitis; ook vanwege hersenschudding dan wij vele chronische luxatie van het stuitbeen betrekking tot het heiligbeen, waardoor een veel pijn in het stuitbeen (Coccydynie) Het is veel vaker voor dan we denken en hoe te diagnosticeren is door middel van een dynamische RX. 

Zodra de acute fase advies bezoek een fysiotherapeut die de pijn en het neurale mechanisme dat geen gevolgen van chronische pijn moet zijn weet is verstreken. Sinds enige jaren structurele biomechanica heeft aangetoond dat deze variaties niet heilige zaak significante chronische pijn. 

Ik laat de website als er enige twijfel.
http://www.metodomezieresmiro.com

Laatst bijgewerkt op: 2013/03/03