Mandala’s te haken

Published on Author admin
Een crocheteras alles wat we houden van Mandala's, maar wat zijn ze echt?

Volgens Wikipedia

de mandala's (Of mandala's) zijn symbolische voorstellingen en spirituele rituelen macrokosmos en microkosmos, gebruikt in de boeddhistische en hindoeïstische. Mandala is een term Sanskriet oorsprong met verschillende betekenissen (cirkel, mirror ...).

Haak algemeen wanneer we verwijzen naar Mandala's praten over min of meer symmetrisch en met een verschillende mate van complexiteit ronde vormen.

Nou vandaag Ik breng al deze (en nog wat meer) Mandala's om gratis patroon Haak.
Hoewel ze lijken ingewikkelde formulieren zijn heel gemakkelijk te maken.

Ze kunnen worden gemaakt in alle maten en met verschillende soorten draden, maar om meer definitieve verblijf te geven adviseer ik katoenen garen niet te dik (beter voor haken tot 3 mm).

Het belangrijkste bij het maken van mandala's is de keuze van de kleuren, zodat je een mooi kleurenpalet blijven (als u twijfelt over welke kleuren te gebruiken raad ik je kiezen tussen hebben een aantal van de bladen van deze pagina, die sterk zal dingen te vergemakkelijken).

Patronen van al deze mandala's U kunt ze vinden op deze pagina.

Zoals altijd, clicad onder de foto's om toegang te krijgen tot patronen (allemaal gratis) en neem gewoon de google vertaler voor degenen die niet begrijpen.

Wat gebruik je kunt geven mandala? Ik kan bedenken van de partijen en de verzekering om u nog veel meer: ​​bierviltjes, dreamcatcher, placemats, ornamenten kleding, ...