Sorbets en granitas huis

Published on Author admin
sorbet
Zowel sorbets en ijs worden verbruikt, vooral in de zomer. Ze zijn een andere manier om af te koelen dan water, sappen en smoothies. Bij zowel sorbets en granita Ice is de hoofdpersoon die versterkt de nota van soda. Het nemen van hen op een reis van het zwembad, strand, halverwege de ochtend, na het eten, of in plaats van een cocktail in een nacht toont de brede voordelen van deze desserts-drinks.

Hoewel ze op elkaar lijken, moet zijn onderscheiden. de granita bestaat uit stukjes ijs gearomatiseerd sappen of andere dranken, terwijl sorbet, Het zou granita, maar gemengd met merengue of stukken ijs worden, dichter bij de textuur van de laatste, maar zijn veel lichter. In beide gevallen, voordeel ze hebben is dat ze vaak worden gemaakt met vruchtensap of fruit zelf, die een stempel van belangrijke vitaminen, hoewel soms gebruikt als basis ook andere desserts, en zelfs alcohol, vooral cava.

Als u wilt dat deze sorbets en granita zijn de sterren van uw zomer dranken, We zullen een aantal recepten benadrukken facilisimo.com gedeeld door vrienden te maken thuis.

sorbets recepten

Oranje sorbet in de koelkast (Recept uit onze reader maria8lopez)

ingrediënten: 1/2 l sinaasappelsap, 4 qs suiker, 1 cap liquor, 1 eiwit stijf
 

sorbetvoorbereiding:

Meng sinaasappelsap en likeur met suiker, voeg langzaam duidelijk te zachte pieken. Doe het mengsel in de koelkast die je gehad hebt 24 uur in de vriezer en aan het werk zetten. Bewaar in de koelkast tot je de textuur is wat je wilt. Ik heb hem op zijn minst een half uur. Meter sorbet in de vriezer totdat u te dienen.


Sorbet ongezoete cacao
(Recept uit onze reader Patri9)

ingrediënten: 600 ml sinaasappelsap 150 gram zwarte chocolade 2 eetlepels ongezoete cacao, 150 g poedersuiker (aarde), 2 eiwitten stijf.
 
ongezoete cacao


voorbereiding:
In een pan, verwarm het sinaasappelsap met de suiker. cacao toe en breng aan de kook. Ongedaan maken chocolade in het sap. Doe in een kom die kan gaan in de vriezer. Wanneer ze afgekoeld zijn, zet in de vriezer en wanneer je begint kristalliseren toe te voegen gemonteerd duidelijk. Roer af en toe tot klaar.

Meer recepten voor sorbets:

meloen sorbet
mango sorbet
sorbet wrongel
Apple sorbet en ontbijtgranen

granita recepten

Granita fruitsalade (Recept van onze lezer Lagunanegra)

ingrediënten:
1 banaan, 2 perziken, 2 kiwi's, aardbeien 200 g, 200 g kersen, 1 eetlepel honing, 200 cl water, gemalen ijs.

granitavoorbereiding:

Schil, verwijder de botten en snijd de vrucht. Zet in de blender vruchten, honing en water, crush.
Als u onmiddellijk zal nemen, voeg de puree en gemalen ijs Serveer in cups. Of zet in de vriezer een of twee uur, af en toe roeren tot Granice ..

Watermeloen en aardbei granita 
(Recept van onze lezer Dalva)
 
ingrediënten: 150 g van bevroren aardbeien, 350 gr bevroren watermeloen, 30 g citroensap, 250 g ijs, 160-170 g suiker (zoals we graag zoet). Optioneel: slagroom.

granita


 
voorbereiding:
Breken alles in de Thermomix of vleesmolen met uitzondering van de blokjes. Wanneer het fruit fijn gehakt, voeg de ijsblokjes en hak totdat een dikke brij te proeven.

Meer recepten slush:

Pineapple granita
citroen granita
Ananas en kaneel granita
Mint granita