Biti rojen prezgodaj: “500 gramov življenja”

Published on Author admin
Včeraj sem videl fragment dokumentarni Sem obljubil, da konča. To je poročilo, izdano tedni in TV programa Dokumenti 2, v katerem je vprašanje naslovljeno preemies v današnji družbi. Njegovo ime ne more biti bolj zvest realnosti: "500 gramov življenja".

Ali ste vedeli, da so v naši državi rodi vsako leto, 4000 dojenčki pred časom Ocenjena? Na srečo pa je to storil danes ni več pomeni nevarnost življenju prezgodnje otroka, za znanost in tehnološki napredek so definitivno na njihovi strani.

 Preživetje in boj vsakdanjega življenja, da raste, da se hranijo, in gredo počasi spreminja v "normalnem otroka" je tisto, kar to poročilo nanaša obljublja, da bo zelo zanimivo. Prve ure življenja za te dojenčke, običajno označen z monotorización in stalna budnost zdravniki in medicinske sestre.

Vendar so starši, logično, ki živijo vsako minuto med impotenca, iluzija in včasih tesnobo, Če vaša teža dojenčki ne razlikujejo v predvidenem času ali če se pojavijo na primer določa, kaj mora biti razvoj Pro ...

So le nekaj skic iz tega dokumentarca. Nekdo ga je videl in lahko pričakujemo nekaj drugega? Poročilo oče ali mama želi, da nas obvestite o vaših osebnih izkušenj?

Sem pustil s eden od fragmentov, Da bi vam idejo.