Izbrane torte in pite s poljubčki. Slastna!

Published on Author admin


slika 0


Kdo se lahko upre dober merengue, obstajajo 3 vrste: francoski, italijanski in švicarski in eden od njih je grozen, da ga jesti po žlici, ampak še bolj dobro, če ga združimo z neko sladico.

Če vam je všeč merengue toliko kot jaz ga ne smete zamuditi na predloge, ki sem prinašajo omrežje sladice, s katerimi lahko presenetite svojo družino, prijatelje ali goste.

LEMON PIE

Ta torta je družino Kuhinja blog je kombinacija peciva, smetano limoninim poljubčki, je težaven torto, da bi, ampak končni rezultat je vredno vsega truda.

slika 1


Z bučnim TART italijanski poljubčki

To tara, ki nas pripelje iz blog sladic Originals je tradicionalna sladica Združene države Amerike, ki običajno pripravlja na noč čarovnic, vendar zagotovo, ko ste prebrali lahko ne čakati, da se pripravimo.

slika 2


Pečen ALASKA nougat Jijona

In zdaj, poletje prihaja, kaj je boljši način, da se združi s sladoledom, ta sladica blog Per Sucar-hi letno boste presenečenje, saj je sladoled in Peči, ki je navdušilo treba ob kos te sladice zunaj je vroče in znotraj sladoled.

slika 3


Molotov

Mayvicake strani imamo to sladico, ki je enostaven za pripravo in ne more biti z malo sestavin in vrček, ummmmm več ne boste imeli izgovor, da pripravi nekaj sladkega in bogata.

slika 4


Millefeuille HOJALDRE investiranega

In ni mogel zamuditi klasični milhoja, čeprav to prinaša Patty je torta Patricia blog ni nič classic, je v milhoja napolnjena z limoninim skute, jajčno in poljubčki, mešanico okusov, ki mešajo popolnoma.

slika 5


WHITE čokoladne tortice meringue

In ker imamo za vse okuse blog tukaj in zdaj bi nam slastne piškote, ki, kot pravi, da mora biti njen avtor smrt !!!!!

slika 6


Ricardito URUGVAJ

Yolanda dnevnik La Cocina banka stresom prinaša sladkarije z okusno Kolač od bjelanaca nadevom in hrustljavo čokoladno plast, neustavljivo prigrizek !!!!!!

slika 7


Pavlova jagode in borovnice

Še ena klasična merengue nas pripelje blogu pecivo je, Pavlova sladico, ki je bila ustvarjena v čast ruskega balerina Anna Pavlova in skozi vse to lahko dala poklon te bogate sladica za hrustljavo poljubčki, napolnjena s smetano in sveže sadje.

slika 8


SLADKOR ORANGE MOUSSE

In kot ima vsakdo pravico do dobra sladica Sladke sanje prinaša mousse brez sladkorja, zdaj pa prihaja poletje je sladica z zelo malo kalorij.

slika 9


Meringue tortice Moras

In po vseh teh užitkov vam pokaže pustim moj predlog a meringue tortice z blackberry coulis in sveže robide in kot pravijo, je slika vredna tisoč besed tukaj sem ti pustil.

slika 10


Upam, da ste uživali svoje predloge, in prepričan sem, da mi bo všeč, ne morem izbrati samo enega.