Top 10 pasme podjetja

Published on Author admin
dirka


Lovski psi, Bloodhounds, varuhi, varuhi črede, kar je idealno za pse usposabljanje, reševalni psi, dirke in neskončno vrsto posebnosti, ki opredeljujejo pasem psov. Toda tisto, kar je vedno odlikuje je, da so Človekov najboljši prijatelj, ker poleg kreposti, ki jih lahko imajo vsako dirko, vsak je sposoben zagotoviti najboljša podjetja, da svojim gospodarjem in pokazati vsak dan zvestobo in brezpogojno ljubezen.

Kljub temu, da so posebej velja psi podjetje, Resnica je, da vse poskrbi za družino, ki živi v hiši. Tukaj vam predstavljamo nekaj tistih, ki so po svoji naravi in ​​fizikalnih lastnosti, bi bilo najbolj primerni za življenje v stanovanju.

pudelj

pudelj


Kljub temu, da je ugled kot luksuzni psa, bi vsak od teh srčkan igrače psov z veseljem prinašajo veselje, da živijo skupaj v stanovanju v centru mesta. Za tiste, ki raje majhne pse, morajo vedeti, da koder To je ena od najbolj ljubljeni lojalnosti in obveznice so ustvarili s tem, kdo pozdravlja. Poleg tega je ob zelo dobro z otroki, So zelo inteligentni, komaj so izgubili lase in pričakovana življenjska doba lahko doseže 15 let.

več informacij na pudelj.

Shar Pei

shar pei


Toda velikost ni vse, da je treba skrbeti, da imajo psa kot hišnega ljubljenčka, je vse odvisno od okusa vsakega. Shar pei je moloso z močno postavo, nekaj težka, srednje velikosti, ki je v zadnjem času pridobil veliko popularnost zaradi svoje docility in tiho ki je nalezljiva. To lahko postane precej neodvisni, tako da se prilagaja zelo dobro na dolgi delovnih ur svojih gospodarjev.

več informacij na Shar Pei.  

Basset Hound

Basset Hound


Z podobne velikosti, to Bloodhound ima tudi številne privržence, da živijo z njim. Tudi če se podaljša, njegova majhna postave zaradi česar je videti manjši. Kot šar peja, je Baset To je tiho spremljevalec in redko kaže agresije. vlak tudi pušča precej enostavno, saj je zelo pameten in hitro uči. Ko na ulici instinkt vedno pojavljajo, tako da boste morda želeli, da bi živahne hoje in zabavo olfatenado vse. 

več informacij na Basset Hound.

Dalmatinec

Dalmatinec


Po slave, ki je dal Disney, je veliko družin sprejeti za sprejem dalmatinske znotraj vašega doma in niso bile narobe, še posebej zato, ker so zelo družabne živali. Zaradi svoje vsestranskosti, so bili uporabljeni kot lovski psi, policisti ali varnost in nadzor, in seveda, kot hišne ljubljenčke. Prikaži potrpežljivost in spoštovanje, ki v kombinaciji z željo, da bi igral, jih naredi popoln spremljevalec za najmlajše v hiši.

več informacij na Dalmatinec.

Zlati prinašalec

Zlati prinašalec


Do zdaj malo dvoma v sposobnost teh psov, da živijo z ljudmi, so dobro znani za usposabljanje, ki jih prejmejo, da bi z uspehom, potem ljudi, ki jo potrebujejo. Zlati prinašalec rojstva so pokoren, zvest in dober značaj. So idealne za pridobivanje v topel dom, ampak tudi, da imajo dober čas igra in športu. Poleg zelo dobro z nikomer, zlasti s starejših in mlajših, ki bo imel skoraj vse brez flinching.

več informacij na Zlati prinašalec.

francoski buldog

francoski buldog


Čeprav je majhen, je francoski buldog je pes bastente graditi močan in robusten. Kot vsaka žival, ljubi iti ven in eksperimentiranje z vsako vožnjo in vsak partner prečka, in da To je zelo živahna dirka in buden kljub videzu nas menijo, da je precej leni. Torej auna pravico biti dober spremljevalec pes in spremljevalec, s katerim izvrševati lastnosti ven. 

več informacij na francoski buldog.

Pomorjansko

Pomorjansko


to je eden izmed najboljših dirk, da živijo skupaj z ljudmi v stanovanju in, kot da nikoli ne pnevmatike igranja, ki jih običajno dobri prijatelji majhnih otrok. Dokaz za to je zelo razširjena uporaba v stanovanjskih območjih. Naj ne skrivajo svoj značaj, kot mnoge druge pasme igrača, ampak družinskega življenja, je zelo živahen in nalezljiva sočutje. Pomorjansko je tipičen neločljiva pes vedno skrbi za svoje lastnike, nekaj, kar še posebej prijeten za starejše ljudi.

več informacij na Pomorjansko.

Carlino

Carlino


V ozadju teh resnih in namrščil obraz, kož eden od najbolj lahkoten in ljubeč pse. Carlino je všeč, da se počutijo iskana in se obdan z družinsko vzdušje, kjer je bolje razkrije njegov značaj: odhodni, ekspresivna, inteligentni, pogumni. To se dobro prilagodi na mirno življenje v majhnem stanovanju, ki ne zahteva velike prostore. Ja, spijo trdno in običajno smrčanje med poslušanjem mirovanja, tako da ne more biti vse slabo spanje v ločenih sobah.

več informacij na Carlino.

boxer

boxer


Čeprav je vtis, da je biti težko pes za ravnanje zaradi svoje velikosti in veliko fizično obliko, resnica je, da je Boxer eden izmed najbolj priznan za sobivanje z ljudmi dirkah. So zvesti, spoštljiv, igrajo brez obrabe in so zelo plemenito. V resnici pa so tisti, ki se obrnejo na njih, za terapevtske namene, za širjenje vitalnost in veselje širjenje. Toda narava je žival, ki jo je potrebno porabiti energijo vsak dan, tako da bo bolj znosno, če bomo dali svoj obrok dnevne vadbe. Poleg tega bo nihče ponavadi sprejme Nadmen odnos.

več informacij na boxer.

labradorec

Labrador


Prav tako ne bi pogrešal v tem izboru. Ti kmetje so bili prvotno namenjeni za delo na tem področju in da zbere igre kosov, čez čas pa so tudi levo želijo kot idealen za hišne živali. Njegov uravnotežen karakter popolnoma ujema s potrebami družinskega življenja, kar prinaša tudi veliko Lukavost, plemenitost in večni občutek protectiveness proti svojim gospodarjem. 

več informacij na labradorec.

>> Očitno je, da vsi psi rase in prepovedi dirke, so odlični spremljevalci človeka, če ne najboljši. V tem poročilu smo skušali dati brushstroke, da je morda, da bi lahko bolje prilagodijo stanovanj v urbanih območjih. Vendar pa obstaja veliko drugih ras, ki bi lahko enako veljavna. Kaj dirka bi dodali na ta seznam? Radi bi, da poznate svoje mnenje.