Zaganjalniki z listnatega testa za božič

Published on Author admin

Zaganjalniki z listnatega testa za božič

Testo ni več za sladice, in ga lahko vključili v zabavo in gladka zaganjalniki z pecivo s katerim lahko zmagamo to božič.

smo drugačni Vrste hojaldres za prodajo in na vse možne načine, čeprav je vedno priporočljivo, da se domov, če pa lahko prihrani čas in denar, pripravljeno za uporabo katerekoli od naslednjih predjed s pecivom.

Okrogla na veselje kozic

Naredimo domač koktajl omaka z majonezo, ocvrti paradižnikovo omako, splash kisa in nekaj kapljic konjaka (lahko spremenimo sestavine, kot smo želeli, da bi bilo pikantnej ali bolj kisla). Z omako zapolnila volovanes (okrogle, votli oblati, idealno za polnjenje po okusu). Potem dodamo dve kozice na drug in okrašena z šopek mete na robu. Nekaj ​​zaganjalniki z zelo fino in preprosto listnatega testa.

Zaganjalniki z listnatega testa za božič


Bučke in jajčevci presenečenja

Picamos ena jajčevci, bučke in čebulo in jih prepražimo z malo olivnega olja. Medtem, vzamemo ploščo listnatega testa in narežemo na majhne Posamezni odseki, velikost piškotek. Ko je zelenjava storili, bomo del nje na koščke testa, in blizu ustvarjanje "vrečko". Petnajst minut v pečici pri 180 ° C in bo pripravljen.

Zaganjalniki z listnatega testa za božič


jurčki pita

Fry v ponvi por in čebulo narežemo na velikodušne rezine s česnom na majhne koščke. Ko smo kretnjo gobe, pustimo nekaj minut, nato pa kozarec belega vina. Pustite približno petnajst minut na majhnem ognju in nato dodamo kozarec smetane in pridih poprom. del vdiha plošča na tri dele, polnjene z rezultatom in krovnih. 20 minut v pečici bo pripravljen.

Več receptov z phyllo.

Slike v vrstnem redu: facilisimo.com/aRaiSHa; facilisimo.com/kachyri; facilisimo.com/mpfm