Katere so glavne značilnosti siamske mačke?

Published on Author admin
QE
verjetno siamka Najbolj znana je skupaj s perzijske mačke. So velja za eno od dirk več elegantno in stiliziran svetu. Njegove korenine so zelo nejasna, znano, da je vzhodna in kralj Siama, kaj je zdaj Tajska je največji rejec takih mačk samo.

Čeprav običajno 3 kg in merjenje največ 30 cm. So kratke, tanke, gladka in kompaktna las. Večina značilnosti te vrste mačk je barva temno konci krakov, gobca, ušesa in rep. Ta del je znan kot točko in barvanje lahko povzroči različna sorte Siamski: čokolada točke, modra točka, rdeča točka, lila točka, krema točka. Obstaja tudi ena imenovana tigrasta točke, ki so tabbies. Druga značilnost so njegove modre oči.

ds
Zelo pogosto mačka vzburjenost, Čeprav so lastniki teh mačk se strinjajo, da je zelo ljubosumen in zahtevne, včasih imajo problematičen značaj. ne mara biti sam in ne sprejme obvestilo, tako da, če se počutite dobro bo storila vse, da bi dobili svoje pozornosti. Še ena podrobnost njegovega značaja so njegova stalna meowing. Ta pasma mačke ponavadi niso dobre hišne, če ne more biti ves čas na njegovi strani in plačati pozornost in skrb zahteva.

Običajno običajno določiti eno osebo kot lastnika, tako da bodo tisti, ki bodo pozorni. Zaradi tega ga je nedruštven z neznanci in razviti instinkt teritorialnosti bolj intenzivno kot druge pasme mačk.

CWA
V zvezi s tem cat nege, glavna stvar je potrpežljivost, ker včasih je malo Tvrdoglav. Mora biti izobraženi od zelo majhnih do preprečiti prihodnosti zaradi svoje značaj teritorialno, postane lastnik hiše.

Da bi ohranili svoje lase, samo sem krtačo dvakrat na teden, da se prepreči kopičenje mrtvih las. Prav tako lahko uporabite gams.Običajno ni zelo umazana mačka, tako da ni nujno, da ga nenehno kopanje.

Siamka ponavadi uživajo dober zdravje, čeprav obstajajo nekateri pogoji, kar morate vedeti, kot je škiljenje. To je stanje, ki nastane, ko pride do spremembe vidnega živca z genom CS povzročil. Prav tako so pogosti vozlov V skladu proizvaja spremembo hrustanca prsnico.

sw
Če ste aktivna oseba, s trudom in boste porabili veliko svojega časa doma, to je definitivno tvoja idealna mačka pasme.

Slike / Flickr: photosoflessthanam, da mulling Over, tigikrak, cookipediachef.