Ne božič brez teh dragocenih rastlin

Published on Author admin
božična zvezda


Rastline vedno dodate pridih navijanja za vse počitniške dekor. Predlagali bomo najboljši način, da okrasite za božič z rastlinami.

Poleg nešteto božični okraski, ki jih lahko postavite v vašem domu, kot je božično drevo, barvne luči in venci, imajo možnost okraševanje božičnih rastlin. Obstaja nekaj vrst zelo značilno za te dobe rastlin.

omela


Mistletoe in Holly

Ali morda dve od najbolj tipičnih možnosti, izbranih za okraševanje božičnih rastline. Lahko gojiti tako potted in neposredno na vrtu in v vsakem letnem času, ponavadi pa se nagibajo k navijati na živo tkivo drugih rastlin. Med božičem so običajno zmanjšati nekatere veje z listi in plodovi, za uporabo kot dekorativni element v notranjosti hiše.

-> več informacij omela

-> več informacij Holly.

Nandina


Nandina

To je še en tipičen obrat za božič, ker je v zimskem času, ko je najlepše. Njeni listi so zelene in rdeče barve in njegovi plodovi, ki se pojavljajo v zimskem času, so tudi rdeče barve. Zato je njihova barva popolnoma zlije z značilnimi barvami božič. Lahko saditve, da ga imajo v zaprtih prostorih, ampak tudi dobro živijo na vrtu.

-> Dodatne informacije o Nandina.

Flor pascua


božične zvezde

To je rastlina, ki se prodaja na veliko za božič, ker je zelo dekorativna. Če veste, kako skrbeti za njo, ona hranijo v brezhibnem stanju za to naslednji božič spet zasijal v vsem svojem sijaju.

-> Dodatne informacije o božične zvezde.

božični kaktus


božični kaktus

To je kaktus, ki kaže, da uspevajo v božičnem času in pisanim cvetjem služi za dekoriranje prostorov vaše hiše v tem trenutku. Nekaj ​​preprostih ukrepi bodo dobili, da ostanejo v dobrem stanju za več let in vedno cvetijo na božič.

-> več informacij božični kaktus.

hijacinte


cvetje

In če želite pisane dekorativni element, ampak trenutna, ki prinaša eleganco, vendar ne trajajo dlje od počitnic, lahko prelijemo to možnost. Ne pozabite, da so zelo lepe rože v tej sezoni kot hijacinte, ciklame ali jasmina.

Slike / Flickr (v vrstnem redu pojavljanja):
Martinhoward, Fred Panassac, CareSMC, Tanaka Juuyoh, Blumenbiene, Rennett Stowe.