Točka jim domača sredstva za grlo plošč

Published on Author admin
Grlo plošče se navadno pojavi, ko trpimo mandljev ali STREP grlo. V večini primerov jih spremlja druge neprijetnosti kot so težave pri požiranju, otekanje limfe, glavobol in trebuhu, povišana telesna temperatura ali slabost med drugim.

Če želite znebiti neprijetnih plošč mora slediti dveh osnovnih korakov: počivati ​​in piti veliko tekočine. Če preskočimo teh smernic, se lahko bolezen, ki povzroča plošče v našem grlu podaljša še veliko več, kot bi morala.

Vendar pa je za dolgo počitek in pijačo v tekoči obliki, plošče niso več zelo neprijetno prvih nekaj dni, zaradi česar je potrebno poiskati nekatera domača sredstva za lajšanje bolečin in opraviti bolezni, kot tudi to mogoče. Predlagali bomo naslednje:

Vir: Shutterstock Dejan Dundjerski


- mix limona s toplo vodo in žličko medu. Vzemite ga počasi začela veljati v grlu. Prav tako lahko dodate tudi infuzijo timijana ali nadomesti z žličko limoninega jabolčnega kisa.

- Grgranje z vodo, na katero ste dodali žličko bikarbona.

- česen Ima dovolj lastnosti. Vključno s funkcijami, kot so olajšave za vneto grlo. Pripraviti se moramo kot čaj z naslednjim korakom:

1. Daj nekaj rezin česna v skodelico vode in jo segrejemo za 2 minuti v mikrovalovni pečici.

2. Izvleček cup rezine in dodajte svoj najljubši čaj z njo.

3. Če bi radi Opremite medu ali drugo sladilo, ki vam je všeč.

4. Pijte in občutek vaše boleče grlo zmanjšali.

- vključuje krpo z vročo vodo ali postavite blazinice okoli vratu. Na ta način se bomo borili bolečino od zunaj, in čeprav ne bo dovolj, da se odstranijo plošče, če služijo kot veliko olajšanje.

- čaji kamilica, rožmarin, kardamom ali mete tudi priporočljivo, da se soočajo plošče.

Vir: Shutterstock Anna Shepulova


Obstaja pa še ena vrsta pomoči, ki jih lahko najdete v lekarnah kot so sladkarije, pršila ali aerosoli, ki so lahko tudi zelo koristno za naše bolečine v grlu izginila ali vsaj zmanjšati.

Vendar ne pozabite, da je namen teh pravnih sredstev za lajšanje nelagodje in da so v mnogih primerih ne zadostuje za odstranitev plošče gnoj. Torej, če ne boste opazili izboljšanja zadnjih 3 ali 4 dni, je najbolje, da obrnejo na svojega zdravnika za toliko časa, kolikor je meni, če boste potrebovali zdravljenje, ki temelji na antibiotike.

Poiščite več nasvetov o skrbi za zdravje v naši Facebook. Spremljajte nas!