Japonski tehnike v obrti: Ali jih vse veš?

Published on Author admin
Nekateri starejši kot drugi, ampak vse te japonske tehnike, ki jih bom predstavil v nadaljevanju, so zelo v modi v svetu obrti. Zagotovo več kot enkrat ste že slišali za katero od njih, vendar pa želite izvedeti več? Če je tako morda zanima ta zbirka tehnik Nippon državi.

slika 2


1. Decoden

Ime tega prvega tehniko, učim se lahko prevede dobesedno kot "telefon okrašena"In to je, da mnogi japonski začeli okrasite svoje mobilne ohišja. Postopoma je ta vrsta dekoracijo razširi na druge predmete, kot so škatle, pločevinke, kamere, čevlji ... To je preprosto gredo okrasni predmeti lepljenje na površini predmeta, dokler je le brezplačna huequecito.

slika 0


Delavnica Ire Testirali smo tehniko Decoden in imajo čoln urejena piškotek in eno za bonbone. Nisem bila pretirana in niso pretirani veliko, sem mislil, da je dovolj okraski. Če želite izvedeti, kako se izvaja to tehniko so narejen korak, ki ga vidite, ki prihajajo TUKAJ, in tako lahko to poskusite tudi vas. Pustim video tutorial, in boste videli, kako enostavno in hitro je, da Decoden.2. Origami

 Medtem ko je v Španiji pravimo papirja zgibanje, origami Izraz izhaja iz japonskih besed "ori" (Krat) in "kami" (Knjiga). Čeprav smo prišli iz Japonske, njen izvor je na Kitajskem pred našim štetjem v II stoletja, in okrog šestega stoletja postala del japonske kulture zaradi menihov.

Origami tehnika je preoblikovati papir in s tem ustvarjajo oblike različnih velikosti in pomenov. Jih je mogoče razbrati iz preprostih stvaritev do dela velike težave. To lahko storite na številne načine, vendar je najpogostejši so tiste živali in cvetja. Iz bloga Papelisimo Učijo nas s tem video tutorial, da bi lepe papirnate rože. In če vnesete TUKAJ Videli boste več vaj s to tehniko, tako da boste lahko tudi mogli vaditi.3. Kumihimo

Kumihimo je pleteni kabel, ki se običajno izvajajo nekatere japonske kostume iz tega razloga isto ime to tehniko, s katero boste lahko ustvarili zapestnice ali ogrlice pletene izdela modelov. Zanimivo mnogimi leti je bilo, ki se uporabljajo za preprečevanje čaj je bil zastrupljen, kot je plovilo, ki vsebuje pijačo povezana s to vrsto vozel, in zaradi svoje težave v tem, da lastniki bi spoznali, če bi imel, če bi se sprostiti.

Čeprav zvit zdi težko ustvariti, ne vključujejo nobenega napora ali zapletov. Zahvaljujoč kumihimo disk kombi vleče vse niti v rokah, da ga dajo na poseben način, in kot smo spreminjanje mest bodo ti niti ustvariti zapestnico.

slika 0


Na internetu lahko najdete veliko vzorcev in veliko strani, se bo naučil, kako narediti te vrste zapestnice. Sledim blog raznolik stvaritve saj v njem obstaja veliko vaje na kumihimo. Če greste TUKAJ lahko vidite na vsakem koraku, da bi zapestnice in ogrlice s to tehniko in vsak z drugačno zasnovo. Celo nekatere od zvit jih uporabi za barrettes, ure, pasovi ... pustim enega od svojih videoposnetkov, tako da boste lahko videli, kako enostavno je, da bi zapestnico s to tehniko.4. amigurumi 

Ta tehnika je kvačkanje ali kvačkanje življenje ampak ustvarjanje lutke in različne oblike. Za japonsko amigurumi so več kot le lutka ali dekorativni predmet, nekaj prijateljev in jih upoštevati nekakšno amulete.

slika 0


Blog Princess zgodbe nauči nas amigurumi Pucca, ki so jih storili, in tudi delijo vzorec, za tiste, ki vedo, kako kvačkanje vas je super, drugi pa smo samo želim, da čim prej naučiti in se narediti te male punčke. Ogledate si lahko več slik in vzorec, ako go TUKAJ.

5. Furoshiki 

To je ime tradicionalnega japonskega blaga, in iz tega razloga poimenovali isto tehniko za zavijanje predmetov ali darila s krpami ali robčki. Sprva so bile uporabljene v japonski kopeli ljudje zamenjali brez obleke, dajo svojo obljubo na robec in tako opredeliti. Sčasoma trgovci začeli zaviti blago in darila s teh materialov, da bi jo zaščitili.

To je dobra alternativa za zavijanje daril in šal se lahko šteje dodatno darilo, poleg česar funkcijo ovoj. Poleg tega ta tehnika ni papirja gre v nič, zato delamo z okoljem. Ravno iz tega razloga želi japonski okolje, ministrstvo za spodbujanje umetnosti furoshiki.
slika 0

Iz bloga Easy obrt 1000 Govorimo veliko več o tej tehniki in slike imajo veliko idej za zavijanje darila na ta način. Če želite, da bi jih videli, so vsi TUKAJ.

6. Kanzashi 

Kanzashi je dekorativni element za japonski pričeske, ki jih neveste ali ženske, ki nosijo kimono pogosto uporabljene, danes pa pogosto nosijo ženske, ki preprosto želijo, da se pripraviš in gredo elegantno.

slika 0


V kanzashi rože se lahko izvede z različnimi materiali: zlato, les, kovine, svilo, ... Na blogu Fiorella Mi smo naučeni, da bi krpo. Ogledate si lahko objavo sem pisal o ti cvetovi prihajajo TUKAJ. In to je naslednji video tutorial, tako da ne boste zamudili ničesar in morda lahko to storite sami.7. Floral Art kirei

Očitno japonske tehnike so cargaditas cvetja. Kirei v umetnosti je o ustvarjanju cvet z japonskega porcelana in je zaradi svoje konča tako fino zdi, da je resnična.

slika 0


To je oblikovana z rokami in se lahko barvanih ali s premazom barve s krtačo. Flowers slike niso realne, vendar se zdi. Narejeni so s to tehniko in blog Obrti in trendi Razložimo več podrobnosti. Lahko vnesete TUKAJ da bi jih videli. Za mene so super.

slika 0


8. Kimekomi

Kimekomi je tehnika šivanja in lepljenja. V njej površina s krpo obleke, najpogostejša je, da ga uporablja v japonskih lutk, vendar pa obstaja več možnosti. 

slika 0


Zagotovo vam je jasno bere vajah blog Manualizando v katerem nas uči delati kimekomi kroglice. Če greste TUKAJ Ogledate si lahko vse podrobnosti. Posnel je tudi ta video, tako da bomo lahko to storite vse.Bi pozivam, da poskusite nekaj tehnik? Ni dvoma, da so Japonci so bili odskočna na temo obrti in se lahko veliko naučimo iz te kulture.

----------------------------------------------------------------------------

Ne pozabite, da lahko sledite Delavnica Ire v:
Facebook
Twitter 
YouTube