Krape napolnjena veter smetane

Published on Author admin
Sestavine za 100 diners

2 velika jajca, 100 g moke, 75 g masla, 125 ml mleka, 1 ščepec soli, sončnično olje za cvrtje, sladkor testo krofi, polnilo (200 ml sladke smetane-2 kupčkov žlici sladkorja steklo)

V ponev damo mleko in maslo, da zavre, obrniti stran od vročine in dodamo moko naenkrat in se vrniti na izvedbo ogenj visi okrog z leseno žlico, tako da se moka kuhana, vendar ne štrli. Ko se vrti testo off stranice in dno pogasiti požar in metali jajca eno za drugo, je pomembno, da ne dodati novega jajce, dokler je bila prva v celoti vključena v testo.

Ko smo končali smo se dovolj olja v ponvi in ​​pustite testo lije pomagal z žlico (velikosti tartufa) in umakne, ko so obseg podvojil; smo odstranili papir za odstranitev odvečne maščobe in sladkorja rebozamos.

Poleg zbrati smetano (mleko, smetano) varno nameščen: smetana (mleko, smetano) in hladno skledo, ki jih bomo uporabili za montažo, da bo nekaj časa pred tem v zamrzovalniku; pogrešamo smetano (smetano), rode počasi in ko ste vzeli malo debel pour sladkorja in se nadaljuje, dokler (mar, če smo porabili, da se spremeni v maslo) je varna, smo ga v testo vrečko z polnjenje šobo in napolni krofi.

Opombe: Lahko se peče tudi. Ko smo naredili kep testa testa v peki papirjem in pečemo pri 200 stopinjah, dokler ne vidimo porjavi in ​​nabreknejo.

slika 0