krpo vrečke

Published on Author admin
1


Material je primeren za vse vrste obrti materiala. Da bi našli takšno vrsto tkanin z različnimi teksture, barve in konča možnosti je veliko. To je glavna prednost tega materiala, kot tudi enostavno delo z njim.

V tem poročilu prikazujemo nekaj pomembnih korakov, da bi dobili svoje tekstilne kreacije. Po nekaj preprostih korakov in z malo prakse bo uspelo čudovite rezultate.

Izberite materiala

Prvi je, da izberejo tkanine, ki jih je všeč, vedno malo več, kot je potrebno če naredimo napako. In tudi, dobili interlininga ali folijo v vrečo, tako da se ne poškoduje z uporabo.

Priporočamo uporabo pralnih tkanine, bombaž ali tkanine za zavese in posteljna pregrinjala, tj okusa lahko šivati ​​gladko.

 

2
3
4


Naredite vzorec in šivanje tkanine

Narišite vzorec na karton ali pavs papirja, je zelo preprosta, da lahko naredite kot vam je všeč več. Ko je to storjeno, kaj si dal na platnu in Marçais sebe jarem z zatiči ali tkanine kredo.

cut Vi tkanina in coséis stranka ostane kot notranjost. Tako boste dobili več upora dodaj ye tkanine podloge ali interlininga, tudi sešiti v notranjosti. V tem tkanine, lahko dodamo majhno pravokotnik tkanine, ki žep z zadrgo ali majhna broška. Tako da lahko vodijo najmanjše predmete, ne da bi padli na dno.

 

5
6
7


Naredite ročaji za našo vrečko

Tote vrečko za, morate samo zmanjšati pravokotnik tkanine. Velikost je odvisna od tega, kako dolgo bi to bilo enako. Širok je dobro imeti okoli 8 cm, tako da ko navita smo zapustili zanko okoli 3 ali 4 cm.

Pred šivanje, planchad robovi navznoter, v ta obrazec lažje pripeti obe strani. V notranjosti lahko dodate interlininga ali nekaj privoščite kavico ali koktejl oblazinjenje za izvajanje vreča je udobna. To je samo še dokončno torbo pritrditev ročice z nekaj šivi.

 

8.
9.


Kot lahko vidite, je dokaj enostavno delo in omogoča veliko možnosti oblike in sestave. prav tako Lahko improvizirati ko bodo ročaji ali vključujejo notranji žep. Poleg tega, lahko pa tkanina dodate dekorativne elemente prišite ali prilepljena na zunanji strani, kot cvet, tkanine ali broška za zaprtje. Zdaj pa razvija svoje lastne ideje.

 

Zahvala: Auramariasarria, BurbujaDesigns, Donibane, Eycartonnage, Fanysol Irma-maria in Lagunanegra