7 receptov za rastlinsko lazanjo, ki jih ne smete zamuditi

Published on Author admin
Več o tem kako pripraviti bogato zelenjavno lazanjo ali vegetarijansko lazanjo z recepti zbrani od kolegov v omrežju Facilisimo. Zelenjavna lazanja je jed, s katero si lahko ogledate na kateri koli družinsko kosilo ali večerjo.

Kdo ne mara lazanjo? s temi 7. Rastlinsko lazanje Jaz ti pokažem danes, imate več možnosti, da izberejo, ker ta jed podpira veliko zelenjave. Seveda bi radi vse, tudi najmanjše.

Pridi z recepti!

1. Zelenjavna lazanja s paradižnikovo omako in bešamel svetlobo, moj blog The kulinarično znanje. Čeprav je ta jed uporablja testenine in sir, je skušala zmanjšati količino maščob pri pripravi paradižnikovo omako in bešamel, bomo v mikrovalovni pečici na zelo enostaven način.

zelenjavna lazanja luč


2. lazanje jajčevci, Blog piškotke za Matilde. Zelo okusen z mešanjem sestavin lazanje, jajčevci, mozzarella, začimbe in domač paradižnikovo omako. Daj no, jed ne morete zgrešiti. Tudi, če vam ni všeč jajčevcev, lahko nadomestite odlično za bučke.

jajčevci lazanja


3. Rastlinska lazanjo in soje, Blog Passion za pecivo in še več. On je pritegnilo veliko pozornost, saj je ta recept vključuje TVP, poleg seveda čudovitih zelenjave. Moram poskusiti, da vidim, kako to gre, vsekakor pa je zelo dobra.

zelenjavna lazanja in soje


4. Zelenjavna lazanja in olive, Blog leseno žlico. Svojevrstni stvar o tem receptu je poleg oljk Ratatouille je narejen z zelenjavo in paradižnika. Dotik, ki jo daje potrebuje za uspeh. Tudi pred peko na žaru, dodamo sezamovo in mak na vrhu sira, kaj je dobra ideja, ne?

zelenjavna lazanja in olive


5. lazanje zelenjava in gobe, Sweet Addict blog. Sprva je recept traja nekaj slanine, morate le preskočite s tem povsem vegetarijansko lazanjo. S pritiskom na gobe, bešamel in nariban sir jed je najbolj privlačna.

zelenjavna lazanja in gobe


6. lazanje špinača in squash, Panis Comedere blog. Špinača lahko dajejo veliko igrajo v kuhinji in v obliki lazanje so grozen. V tem receptu zmešamo z bučkami in malo zeleno. Seveda pa ne smete zamuditi paradižnikovo omako in bešamel. Odličen način, da uživajo zelenjavo, se ti ne zdi?

špinača in bučke lazanja


7. Zelenjavna lazanja s svežo baziliko, je blog za žemljice peči. Najboljši med tem receptu je, da je bogatejši naslednji dan, tako da bi morali pripraviti danes in jutri pečemo in jesti. ¿Si upreti? In ne pozabite, sveže bazilike, njen dotik je bistvenega pomena.

zelenjavna lazanja


Upam, da vam bo navdušena, da naredite nekaj od teh zelenjavna lazanja receptih, resnica je zelo dober način, da vključi zelenjave v naši prehrani. Če imate kakršno koli vprašanje, ali želijo, da me vprašal kaj lahko stik z mano preko mojega facebook stran https://www.facebook.com/elsaberculinario

Saludin!